Най-новият и модерен лазерен център SATORI в партньорство със SocialYou
В София откри врати най-модерният цeнтър за лазерна епилация SATORI. Центърът сключи партньорство с дигитална агенция SocialYou като целта е осъществяване на комуникационна стратегия за присъствие в дигиталното пространство, която да дава достъпна информация на клиентите на центъра, както и по-лесно и бърза комуникация с тях.

„Радваме се, че лазерен център Satori залага големи амбиции на дигиталното си присъствие като разбира нуждата от технологичните решение за развитието на бизнеса си. Вярваме, че много скоро те ще се превърнат в лидер на пазара за лазерна епилация.“, споделя основателят на агенция SocialYou Инна Пелева.


„В този конкурентен бизнес за нас е важно да бъдем първи не само в дигиталното пространство, но и да предложим най-качествените възможни услуги в света. Затова и нашите инвестиции са в технологии.“, казва управителят на лазерен център SATORI Станислав Чернаев.


От лазерен център SATORI споделят, че основната им мисия е да предоставят висококачествени услуги на световно ниво на своите клиенти в една приятелска и стилна обстановка. Освен изключителния интериорен дизайн на центъра, дело на дизайнера Мариела Дончева, студиото разполага с най-иновативните технологии на пазара за лазерната епилация. От SATORI са заложили на технология, която през 2019 година печели приза „най-добър лазер в света“.