7 типа досадни потребители във FacebookМоже би Ви се е случвало – някой от Вашите приятели във Facebook да Ви лази до такава степен по нервите, че започвате да го избягвате дори на живо.

Причината е проста – дори в социалната мрежа на Зукърбърг съществуват неписани правила, предава BrightSide.


Именно поради тази причина в следващите редове ще Ви представим седем типа досадни потребители във Facebook, които дразнят всички. Добре е да не се дръжте като тях.


1. Потребител, който поства неща, които биха били интересни само на майка му. Да, колкото и да Ви е неприятно, никого не го вълнува в колко часа сте станали от сън или колко вода сте изпили.


2. Човек, който редовно публикува уж важни, но мъгляви послания. Например: „Бях на косъм от осъществяването на мечтата си, но вселената ми каза „не““.


3. Приятел, който поства на стената Ви супер лични неща, вместо да Ви ги пише на съобщение, и така ги прави достояние на всички.

4. Човек, който публикува множество еднакви снимки. Смятаме, че това направо трябва да бъде наказуемо.


5. Потребител, който постоянно се хвали. Става дума за постове, които са с подчертана цел да предизвикват завист (снимки на самолетни билети за далечни дестинации, скъпи вещи или пък такива, парадиращи с любовна връзка).


6. Потребители, които се хвалят прикрито. Това е малко по-деликатното, но все пак дразнещо перчене от рода на „Някой знае ли къде мога да купя калъф за новия ми суперски iPhone X? Цената няма значение.“


7. Човек, който постоянно публикува „вдъхновяващи“ цитати. Имаме новина за Вас – няма да вдъхновите никого с поредния пост от типа на „Бъди себе си, всички други са заети“. Но пък ще досадите на мнозина.